hablina: U nás dnes také fazole, moje varianta mexických. Máčím pouze dopoledne, povařím v hrnci Denise Papina, osmažím cibulku, frknu tam mletou papriku, plechovku loupaných rajčat a krapet sladké chili pasty, osolím, ocukřím, zahustím, sním
keigi: Taky pěkné, taky už jsem něco podobného dělal ... ale hrnec Denise Papina nemám. Měli jsme jeden téměř nový, pěkný, krásný, jenže jsme se sestřičkou dva a ona v těchhle věcech má převahu, protože jich je doma víc
sargo: Osmahnout cibuli, papriku na tenké proužky, frknout fazole z plechovky s rajčatovým nálevem, zasypat sladkou paprikou, očochtat, hop na talíř, olizovat se až za ušima; pro beznadějné masožrouty možno ve vhodné chvíli přidat párek :o)
masha008: To vypadá dobře, mňam . U nás též vede klasická anglická snídaně /většinou jako večeře/ fazole v rajčatové om., volské oko, toustik.
chachina: Tak konečně něco, nad čím nemusím tak slintat, jak posledně nad tím segedínem Ale jinak dobrou chuť
vojtahavel: mě taky školní jídelna fazole zhnusila, ale tohle vypadá dobře, děláš mi chutě
jarmik: Hm, fazolky ano!
Je to pokrm různých lákavých podob. Teprve před pár lety jsem objevil kouzlo fazolových lusků jakožto přílohy. Konkrétně tedy U Šimla (v KV) je dělali lehce osmahnuté na slanince... (k těmto tématům by měl náš admin vytvořit obžerného smajlíka).
hablina: A pivního. Blíží se sezóna zahrádek a jiných venkovních posezení, na pivě budu co chvila i s podrobnými reportážemi
pavel: fazole já rád, děláme je cca každé 3 týdny z toho neslazeného mléka mi jde trochu mráz po zádech... je to fakt dobrý? mám se odvážit?
ps: nemám odvahu sem dávat náš recept na fazole, ale od doby kdy řekneme, že budeme jíst fazole stačí do podávání vydržet cca 15 minut (tchán vaří fazole se vším všudy cca 2-3 hodiny, tím nemyslím vaření samotných fazolí)
lefna: zkus ty fazole sníst řítí a vysrat je ústy je to zdravější podívej se na southpark je tam.